Chat med fagpersoner om psykisk helse

Trenger du noen å snakke med? Kommunene i Hallingdal har opprettet en anonym chattelinje i forbindelse med Covid-19 situasjonen.

 

Dette er et tilbud til deg som ønsker støtte og råd for å håndtere egen eller andres psykiske helse bedre.  Du kan stille oss spørsmål som angår deg, barna dine, eller noen du ønsker å hjelpe.

På denne chatten kan du på en trygg måte snakke med en fagperson fra kommunen. Vi har taushetsplikt. Du spør anonymt, og får svar fra en av oss som til daglig jobber med å fremme psykisk helse.

Chatten er gratis, og vi behandler dine data i henhold til GDPR og personvern.  Det kan oppstå kø, men du blir stilt i et køsystem og kommer i kontakt med en av våre fagpersoner så fort det blir ledig linje.

Chatten betjenes:
Mandag til fredag kl 09.00- 15.00
Lørdager         kl 15.00-18.00Litt praktisk info
Selve chatboksen popper up (i høyre hjørne) når man går inn på kommunenes «2»side når man trykker på kommune og informasjon om coronaviruset.  Det er en interkommunal chat, dvs at det spiller ingen rolle hvor innbyggeren bor og hvilken ansatt man chatter med. Det kommer ikke frem navn på ansatt. Chatten er anonym, og GDPR og personvern er ivaretatt!

    

 


Publisert 20. mars 2020, oppdatert 10. juli 2020.