Transport og logistikk

Skolen har hatt besøk av Opplæringskontoret Logistikk og Transport Vestfold, Buskerud og Telemark BA.

Transport- og logistikkbransjen er aktuell for elevene som går på vg1 Salg, service og sikkerhet (SS). Den er også aktuell for elevene på vg1 Teknikk og industriell produksjon (TIP).

Det var Anne Visthus og Vibecke Engø Jensen som informerte elevene om muligheter innenfor transport- og logistikkfaget. Først fikk elevene fra SS og TIP se en informasjonsfilm om utdannings- og jobbmuligheter innenfor bransjen. Så fikk de nyttig informasjon fra Anne og Vibecke, både i forhold til utdannings- og jobbmuligheter.

Det ble også tatt muligheter etter fullført fagbrev, da er det mulig å utdanne seg videre ved å studere på en fagskole eller en høyskole.

Publisert 6. februar 2014, oppdatert 8. november 2019.