Peder Kjøs i Ål kulturhus 15.10.19

Foredrag med Peder Kjøs 15.10.19 kl. 18.00, Ål kulturhus

Alle foreldre til elevar ved Ål vidaregåande skole er inviterte til foredrag med Peder Kjøs 15.10.19 kl. 18.00, Ål kulturhus

«Å være ungdom er å være midt i svevet mellom barndommen og voksenlivet. Du skal ut av det kjente, inn i det ukjente. Du ser hvor stor og komplisert verden er, og du lurer på om du har det som trengs for å klare deg. Ikke rart at du bekymrer deg! Tvil, uro og angst er naturlige reaksjoner på selvinnsikt. Hvordan bruke den lammende angsten som en drivkraft på veien videre? Hvordan vende trusler til utfordringer?

Psykolog Peder Kjøs skal snakke om det vidunderlige og forferdelige ved å være ung, og kommer til å svare på spørsmål fra salen. Spørsmål kan sendes anonymt på SMS eller Messenger i løpet av foredraget.»

Peder Kjøs er psykolog og forfattar, og er kjent frå m.a. TV-dokumentaren "Jeg mot meg" og som fast skribent i VG.

Elevane får same foredraget på same dag kl. 12.00.

Publisert 16. september 2019, oppdatert 8. november 2019.