Bedriftsbesøk hos Thon Hotel Hallingdal

Vg1 Service og samferdsel og vg2 Salg, service og sikkerhet har vært på bedriftsbesøk på Thon Hotel Hallingdal.

Vi ble tatt godt i mot av Bertil Viker, salgs-og markedsansvarlig. Bedriftsbesøket startet med  informasjon om hvilke hoteller som finnes i Olav Thon gruppen, og hvilke målgrupper de ulike hotelltypene retter seg mot. Hva slags konsepter Thon Hotels har og hva gjestene kan forvente seg når de tar inn på et Thon Hotel.

Videre fikk vi høre om fremtidige planer for hotellet. Hele hotellet renoveres i løpet av 2013 og 2014. Det bygges bl.a. annet nytt treningssenter nede i underatasjen. Den eldste delen av hotellet pusses fullstendig opp, her blir det bl.a. konferanserom.

Samarbeid er et nøkkelord i denne næringen, og vi fikk et innblikk i hvordan hotellet samarbeider med ulike aktører i lokalmiljøet.

Bertil Viker snakket også om markedsplanen for 2013. Dette var en svært nyttig del for oss, siden utarbeidelse av markedsplan er en viktig del av markedsføringsfaget som vi har på skolen.

Bedriftsbesøket ble avsluttet med en interessant omvisning rundt på hotellet. I løpet av denne omvisningen fikk vi en interessant og ryddig redegjørelse i forhold til fremtidsplanene for hotellet.


Publisert 12. februar 2014, oppdatert 8. november 2019.